Навчальний семінар “Презентація-захист звітів з фаху здобувачів вищої освіти спеціальності “Публічне управління та адміністрування”

Вже стало своєрідною традицією на кафедрі публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки щороку проводити навчальний семінар “Презентація-захист звітів з фаху здобувачів вищої освіти спеціальності “Публічне управління та адміністрування”. 

18.10.2022 р. відбувся навчальний семінар “Презентація-захист звітів з фаху здобувачів вищої освіти спеціальності “Публічне управління та адміністрування” гр. НАДС ЗПУА 6/2 за участю стейкхолдора - Кальченко О.О., заступника начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь.

Здобувачі вищої освіти презентували результати проходження практики з фаху, акцентували свою увагу на основні проблемні питання та можливих шляхах їх вирішення. Під час захисту відбулася жвава дискусія між учасниками семінару. Запитання задавали не лише члени комісії, стейкхолдери, а й здобувачі вищої освіти.

 Висловлюємо щиру вдячність Кальченко Ользі Олександрівні за співпрацю!

Вітаємо шановних здобувачів вищої освіти з успішним захистом звітів з фаху!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget