«Як смачно» – так ми супроводжуємо свої емоції, коли бачимо приготування смачної їжі, або коли її куштуємо. Саме такими репліками супроводжували відеопокази шедеврів студентів 4 курсу СВО «Бакалавр» спеціальності «Харчові технології» запрошені гості. А гостями були школярі 11-их класів Миколаївської області, вчителі, учасники конференції та викладачі МНАУ з різних кафедр.
Свої вміння старшокурсники показали під час приготування різних виробів із тіста. Інтрига була анонсована задовго до майстер-класу, адже він проводився у межах Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості».
Основними зірками цього заходу були Негреско Анна із «Яблучним пирогом», Головенко Олена з «Солодким сяйвом», Гармаш Надія з «Осіннім бризом», Квасницька Крістіна з чудовим «Маленьким святом», Борисова Анастасія з «Печивом «Манюня». На завершення, була виключно чоловіча страва у виконанні Недайводи Артема – «Хачапурі «Студентські».
Багато запитань, поставлених виконавцям, свідчили про практичний інтерес гостей до технологій виготовлення і рецептур продуктів. Основним побажанням було проведення аналогічних майстер-класів за іншими тематичними напрямками.
А наші школярі змогли переконатися, що навчання в Миколаївському національному аграрному університеті за спеціальністю «Харчові технології», дозволить отримати не тільки теоретичні знання, а й практичні навички.
Всі презентовані продукти з рецептурами і технологіями можна переглянути на Фейсбуці кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій.
Кафедра переробки продукції тваринництва
та харчових технологій
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.