Майстер-клас «Як смачно!»

«Як смачно» – так ми супроводжуємо свої емоції, коли бачимо приготування смачної їжі, або коли її куштуємо. Саме такими репліками супроводжували відеопокази шедеврів студентів 4 курсу СВО «Бакалавр» спеціальності «Харчові технології» запрошені гості. А гостями були школярі 11-их класів Миколаївської області, вчителі, учасники конференції та викладачі МНАУ з різних кафедр. 

Свої вміння старшокурсники показали під час приготування різних виробів із тіста. Інтрига була анонсована задовго до майстер-класу, адже він проводився у межах Всеукраїнської  науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості».

Основними зірками цього заходу були Негреско Анна із «Яблучним пирогом», Головенко Олена з «Солодким сяйвом», Гармаш Надія з «Осіннім бризом», Квасницька Крістіна з чудовим «Маленьким святом», Борисова Анастасія з «Печивом «Манюня». На завершення, була виключно чоловіча страва у виконанні Недайводи Артема – «Хачапурі «Студентські».

Багато запитань, поставлених виконавцям, свідчили про практичний інтерес гостей до технологій виготовлення і рецептур продуктів. Основним побажанням було проведення аналогічних майстер-класів за іншими тематичними напрямками.

А наші школярі змогли переконатися, що навчання в Миколаївському національному аграрному університеті за спеціальністю «Харчові технології», дозволить отримати не тільки теоретичні знання, а й практичні навички.

Всі презентовані продукти з рецептурами і технологіями можна переглянути на Фейсбуці кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій.





Кафедра переробки продукції тваринництва 

та харчових технологій 

факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget