Відкрита кураторська година «Студентське життя майбутніх лікарів ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи»

Кураторська година для студентів – це не просто проведений час згідно із розкладом, це миттєвості творчого спілкування, висвітлення власних думок, демонстрації талантів, обговорення ідей та актуальних питань, що стоять перед людством.

Саме так можна охарактеризувати подію, що відбулась 21 жовтня 2022 року, де здобувачі вищої освіти академічної групи ВМ 3/1 спеціальності 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», на чолі з куратором доцентом Стахом КОТОМ, підготували відкриту кураторську годину про студентське життя майбутньої професії. Запрошених гостей було ознайомлено з презентаційним матеріалом про те, що любов до тварин – головна причина, через яку абітурієнти обирають саме спеціальність «Ветеринарна медицина, санітарія і експертиза», як одну з найблагородніших, найгуманніших професій. Охарактеризовано дисципліни, які вивчаються в аудиторіях університету, своєрідності проведення лабораторних занять, проходження навчальних практик, де здобувачі мають можливість ознайомитися із клініками та лабораторіями ветеринарного призначення м. Миколаєва.

На онлайн-зустрічі були присутні заступник декана факультету ТВППТСБ з виховної роботи Олена КАРАТЄЄВА, викладачі кафедри ветеринарної медицини та гігієни, колеги з академічних груп ВМ 1/1, ВМ 2/1, ВМ 5/1.





Кафедра ветеринарної медицини та гігієни 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget