18 жовтня 2022 року асистент кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Ірина Каницька, згідно із графіком проведення відкритих занять науково-педагогічних працівників кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Миколаївського НАУ, провела відкрите лекційне заняття з використанням платформи Google-meet для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Тема лекції: «Холодні страви і закуски. Гарячі закуски». Викладач ознайомила студентів із питаннями значення харчування людини холодних страв і закусок, загальними технологічними вимогами до виробництва, а також вимогами до якості холодних страв та закусок. Студентам був наданий лекційний та відеоматеріал, а в наприкінці заняття студенти мали змогу обговорити тематику лекції.
Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій
Дописати коментар