18 жовтня 2022 року асистент кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Ірина Каницька, згідно із графіком проведення відкритих занять науково-педагогічних працівників кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Миколаївського НАУ, провела відкрите лекційне заняття з використанням платформи Google-meet для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Тема лекції: «Холодні страви і закуски. Гарячі закуски». Викладач ознайомила студентів із питаннями значення харчування людини холодних страв і закусок, загальними технологічними вимогами до виробництва, а також вимогами до якості холодних страв та закусок. Студентам був наданий лекційний та відеоматеріал, а в наприкінці заняття студенти мали змогу обговорити тематику лекції.
Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.