ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»

18 жовтня 2022 року асистент кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Ірина Каницька, згідно із графіком проведення відкритих занять науково-педагогічних працівників кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Миколаївського НАУ, провела відкрите лекційне заняття з використанням платформи Google-meet для студентів  ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Тема лекції: «Холодні страви і закуски. Гарячі закуски». Викладач ознайомила студентів із питаннями значення харчування людини холодних страв і закусок, загальними технологічними вимогами до виробництва, а також вимогами до якості холодних страв та закусок. Студентам був наданий лекційний та відеоматеріал, а в наприкінці заняття студенти мали змогу обговорити тематику лекції.




Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget