ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»

18 жовтня 2022 року асистент кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Ірина Каницька, згідно із графіком проведення відкритих занять науково-педагогічних працівників кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Миколаївського НАУ, провела відкрите лекційне заняття з використанням платформи Google-meet для студентів  ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Тема лекції: «Холодні страви і закуски. Гарячі закуски». Викладач ознайомила студентів із питаннями значення харчування людини холодних страв і закусок, загальними технологічними вимогами до виробництва, а також вимогами до якості холодних страв та закусок. Студентам був наданий лекційний та відеоматеріал, а в наприкінці заняття студенти мали змогу обговорити тематику лекції.




Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget