Цикл онлайн-зустрічей із майбутніми вступниками

НПП кафедри фінансів, банківської справи та страхування було проведено цикл онлайн-зустрічей із випускниками навчальних закладів Корабельного району. 

На онлайн-зустрічах абітурієнти мали змогу переглянути відеоролик про Університет, ознайомитись з актуальними для вступу та навчання вкладками на офіційній сторінці МНАУ, особливостями освітніх програм, отримати відповіді на актуальні для них питання. 

Завідувач кафедри наголосила про важливість обрання майбутньої спеціальності, а також  розповіла про умови її здобуття у МНАУ. 

НПП кафедри акцентували увагу, що підготовка до вступу на будь-яку спеціальність розпочинається заздалегідь з опанування предметів, які передбачені правилами вступу. Університет готовий допомогти абітурієнтам у підготовці до вступу: Центр професійної орієнтації Миколаївського національного аграрного університету проводить набір на підготовчі курси до Зовнішнього незалежного оцінювання у 2023 році (https://pk.mnau.edu.ua/pre-university-training/pidgotovchi_kursi/). Крім того, шанси на вступ збільшуються у учасників та переможців  Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників,  реєстрація  на участь у якій розпочинається з 01.11.2022 р. (https://pk.mnau.edu.ua/pre-university-training/olimpiady/).

Чекаємо на Вас у дружній родині Миколаївського національного аграрного університету!










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget