Профорієнтаційна робота на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва

14.10.22 року завідувачкою кафедри виноградарства та плодоовочівництва доц. Нікончук Н.В. була проведена он-лайн зустріч із майбутніми випускниками Снігурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3. 

Незважаючи на те, що школа знаходиться на тимчасово окупованій території, педагогічний колектив Снігурівської ЗОШ №3 продовжує виконувати свою благородну справу, навчаючи учнів, які знаходяться в різних куточках нашої країни. За допомогою сучасних інформаційних технологій відстань не має значення і старшокласники та вчителі зібралися на класну годину присвячену вибору майбутньої професії. 

Із презентацією МНАУ виступила доц. Нікончук Н.В., яка наголосила про важливість для України спеціалістів аграрного сектору, так як в період відбудови нашої держави ця галузь залишиться пріоритетною. І саме таких конкурентних на ринку праці спеціалістів готує МНАУ. Вона розповіла присутнім про спеціальності, за якими університет здійснює підготовку фахівців для різних секторів економіки, умови навчання та проживання, можливості для реалізації своїх здібностей і талантів в університеті. Також вона підкреслила, що випускники МНАУ не є клієнтами центру зайнятості, а є затребуваними на ринку праці.

Нікончук Н.В. нагадала про необхідність підготовки випускників до ЗНО та запропонувала займатись на підготовчих курсах МНАУ, за результатами яких можливо отримати додаткові бали при вступі до університету. Також розповіла про різноманітні заходи, які проводить університет для майбутніх абітурієнтів, які дають змогу перевірити свої знання та виявити схильність до певної професії, а саме олімпіади, майстер-класи, профі-стари, відкриті лекції, он-лайн екскурсії університетом та факультетами та закликала долучатися до них.

Майбутні абітурієнти та вчителі подякували за надану інформацію і висловили надію на подальші продуктивні зустрічі.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget