УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ ОНЛАЙН-СЕМІНАРІ

28 жовтня 2022 року Інститут розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН провів науково-практичний семінар «50 років від часу виходу у світ міжвідомчого тематичного наукового збірника «Розведення і генетика тварин». 

Наразі збірник  входить до переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт і є фаховим виданням у галузі с.-г. наук, категорія «Б». 

У збірнику публікуються результати сучасних теоретичних та експериментальних досліджень у галузі сільського господарства, здійснених авторами із зазначених проблем; розкриваються результати наукових досліджень із питань розведення, селекції, генетики, біотехнології відтворення та збереження біорізноманіття сільськогосподарських тварин, які зумовлюють актуалізацію поставленої проблеми і допомагають її вирішувати на сучасному етапі розвитку сільського господарства.

У семінарі взяли участь науковці з різних установ України, Молдови та Болгарії. Виступи всіх учасників семінару були спрямовані на узагальнення та висвітлення діяльності збірника «Розведення і генетика тварин» та актуальні питання тваринництва, які в ньому описані. Від Миколаївського НАУ у роботі семінару взяла участь асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА. 

Щиро дякую керівництву Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН та організаційному комітету за співпрацю та можливість взяти участь у заході. Бажаю всім нам скорішої перемоги!







Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget