Участь у правопросвітницькому вебінарі « Доступ до публічної інформації в умовах воєнного стану»

20 жовтня 2022 року в рамках вивчення дисципліни «Законодавство і право» здобувачі вищої освіти гр. ЕН 1/1 Маг. та старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Анжела Гусенко прийняли участь у правопросвітницькому вебінарі «Доступ до публічної інформації в умовах воєнного стану», який був організований Миколаївським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у співпраці з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Миколаївській області. 

Спікером заходу був Вадим Жепало, регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Миколаївській області під час заходу.

Учасники заходу з’ясували для себе такі проблемні питання: у яких випадках можливе обмеження доступу до інформації; чи змінилися терміни розгляду запитів на надання інформації; у яких випадках можна отримати відмову на запит; якщо отримана відмова, то що робити тощо.

Дякуємо Миколаївському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Вадиму Жепало за пізнавальний вебінар!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget