Профорієнтаційна робота для учнів Прибужанівського ліцею

Профорієнтаційна робота є головним засобом співпраці з учнями, що покликана допомогти молодій людині зробити важливий життєвий вибір, озброїти підлітків визначеною сукупністю знань про улюблену працю, стимулювати пошук власного «Я» в умовах дорослого та самостійного життя.

18 жовтня 2022 року кафедрою ветеринарної медицини та гігієни в онлайн-режимі на платформі Google Meet, проведено профорієнтаційну роботу з учнями Прибужанівського ліцею Прибужанської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області. До майбутніх абітурієнтів з вступним словом звернувся завідувач кафедри, доцент Імін ЛУМЕДЗЕ. Допоміг порадою при виборі спеціальності, перераховувавши обсяг знань, умінь і навичок, яких вимагають обрані професії доцент Стах КОТ, наголосила на  перевагах вступу до Миколаївського національного аграрного університету доцент Алла БОНДАР. 

Для кращого ознайомлення з діяльністю університету, його структурою, матеріально-технічною базою, досягненнями в науковому та виробничому плані, продемонстрував презентацію із змістовною розповіддю асистент Вадим ПОСУХІН.   

Виражаємо подяку директорці Олені ПАВЛОВСЬКІЙ, за теплий прийом, а Вам,  майбутні абітурієнти, відчути щастя улюбленої праці, у виборі якої наш університет завжди допоможе. 





Асистент кафедри ветеринарної медицини і гігієни Вадим Посухін  

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget