Профорієнтаційна робота кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки у м. Південноукраїнськ

14.10. 22 року представник кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Лариса Вахоніна  провела зустріч на платформі ZOOM з учнями 11-б класу ліцею №4 м. Південноукраїнська. Виступаючи перед старшокласниками Лариса Вахоніна, наголосила про потребу для України спеціалістів аграрного сектору, так як в період відбудови нашої держави ця галузь залишиться пріоритетною. І саме таких конкурентних на ринку праці спеціалістів готує Миколаївський НАУ. Вона розповіла присутнім про спеціальності, за якими готують фахівців, умови навчання та проживання, можливості для реалізації своїх здібностей і талантів у МНАУ. Детально пояснила про необхідність підготовки випускників до ЗНО та відзначила переваги, які надають підготовчі курси МНАУ. Також повідомила про різноманітні заходи, які проводить університет для майбутніх абітурієнтів, а саме олімпіади, майстер-класи, профі-стари, відкриті лекції, он-лайн екскурсії університетом та факультетами та закликала долучатися до них.

Майбутні абітурієнти поставили ряд питань, на які отримали вичерпну відповідь. Надіємось на нові продуктивні зустрічі і бажаємо випускникам приєднатися до дружньої університетської родини!

Висловлюємо велику вдячність директору Південноукраїнського ліцею №4 Конопляниковій Катерині Володимирівні за представлену можливість поспілкуватися з майбутніми випускниками.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget