ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА ТА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій продовжує вести активну профорієнтаційну роботу.

26.10.2022 року  НПП кафедри організували і провели ZOOM-конференцію, в якій взяли участь учні Новомар'ївського опорного навчального ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Сергіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  Братського району.

Розпочала зустріч завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій доцент Олена  ПЕТРОВА, яка надала інформацію про перелік спеціальностей та особливості вступу до Миколаївського НАУ у 2023 році у зв’язку з воєнним станом у країні, про навчання абітурієнтів на діючих курсах із підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) або Національного мультипредметного тесту (НМТ) на базі університету, що дає змогу випускникам мати додаткові переваги при вступі.

На зустріч був запрошений керівник ННЦ професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігор МАРЦЕНЮК, який поінформував учнів щодо переваг навчання у Миколаївському національному аграрному університет, звернув увагу на організацію підготовчих курсів до ЗНО, перелічив основні їх пріоритети. Учням було надано роз’яснення щодо умов вступу до Миколаївського НАУ. Учні вели себе активно, було багато запитань, на які надано вичерпні відповіді.

Виражаємо щиру вдячність директору Новомар'ївського опорного навчального ЗЗСО І-ІІІ ступенів Братського району Козоброду Віталію Вікторовичу та директорці Сергіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  Братського району Дурнєвій Руслані Юріївні за допомогу у проведені зустрічі та сподіваємося на подальшу співпрацю.







Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget