Профі-старт: юні абітурієнти обирають майбутнє

Школа….а що далі? Вибір професії відіграє вирішальну роль у житті кожного випускника і часто є складним, тривалим та багатоступінчастим  процесом. У світі є багато різних спеціальностей. Як зрозуміти, що обрана сфера трудової діяльності справді підходить абітурієнту? Чи знаходяться в позитивній кореляції бажання та можливості? Яким чином особисті якості та здібності впливають на професійний вибір? 

Щоб відповісти на низку важливих питань, професійно проконсультувати, дати дружню пораду, викладачі кафедри ветеринарної медицини та гігієни 18 жовтня 2022 року зустрілися із учнями 10-го класу Дорошівського ЗЗСО І-ІII ступенів Дорошівської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області. Протягом змістовної бесіди, було детально представлено інформацію про 212 спеціальність – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», особливо ретельно зробивши акцент на  важливості даного ремесла. Ветеринари – це фахівці, які турбуються про благополуччя і здоров'я «братів наших менших», проводять діагностику, лікування та профілактику захворювань,  моніторять санітарно-гігієнічний стан тваринницьких приміщень.

Обговорення даного питання  було підкріплено  відеороликами: «Ветеринарний лікар – моя майбутня професія», «Підготовка фахівців ветеринарів», «Від абітурієнта до випускника Миколаївського національного аграрного університету». Позитивним є  те, що до школи вибору професій «Профі-старт: стань успішним!» приєдналися майбутні випускники, учні 11-го класу  Дорошівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Бажаємо Вам,  наші шановні друзі,  обрати притаманну своєму серцю дорогу життя, щоб студентські роки  назавжди закарбувалися в пам’яті про найпрекрасніший вік, а отримання знання в свій час стали основою для успішної трудової реалізації, в чому викладачі нашої кафедри всеціло Вас підтримають. 








Кафедра ветеринарної медицини та гігієни  

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget