Відкрита розмова в онлайн-форматі до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та здобувачі вищої освіти другого та четвертого року навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування» 18 жовтня 20022 р. взяли участь у відкритій розмові  «Рабство XXI століття – торгівля людьми», приуроченій Європейському дню протидії торгівлі людьми. Захід був організований обласним гендерним центром за участю Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки та департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській та Миколаївській областях.

Під час заходу начальник відділу по роботі з сім'єю управління соціальних гарантій і компенсацій, загальнообов'язкового державного страхування департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації З.Г.Дмитрієва розповіла присутнім, що торгівля людьми в контексті повномасштабної війни набула особливої актуальності для українського суспільства, адже мільйони людей, які були змушені покинути свої домівки та виїхати за кордон, стали потенційними жертвами недобросовісних роботодавців. Також фахівець навела статистичні дані щодо вимушеної міграції українців за кордон під час воєнного стану.

Директорка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській та Миколаївській областях Н.В. Гнатуша розповіла про види послуг для вразливих категорій населення і порядок їхнього отримання та наддала інформацію щодо порядку розгляду звернень про безоплатну первинну та вторинну правову допомогу особам, які стали жертвами торгівлі людьми.

Дякуємо організаторам за запрошення та можливість долучитися до обговорення актуальних питань сьогодення.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget