Куди піти навчатися після школи?

 Куди піти навчатися після школи? Яку обрати спеціальність чи професію? Над цими питаннями замислюється кожен випускник школи, ліцею чи гімназії.

Від того, яку професію обирає сьогоднішній випускник залежить і його власне майбутнє, і майбутнє всієї країни. Вибір професії для кожної молодої людини - це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці.

В рамках профорієнтаційної роботи 17 жовтня 2022 р. викладачами кафедри інформаційних систем і технологій МНАУ спільно зі студентським президентом Василенко Мариною було проведено онлайн-зустріч. Зустріч була організована для учнів Первомайського ліцею «Ерудит», на платформі Google Meet. Під час зустрічі доцент кафедри Кучмійова Т. С. познайомила присутніх з факультетами та спеціальностями, на яких можна навчатися в університету. Після завершення презентації про університет запросили учнів покращити свої знання на підготовчих курсах.


Студентський президент МНАУ, Марина Василенко, показала презентацію про роботу студентського самоврядування та поринула учнів у насичене студентське життя. Учні були задоволеними та ставили запитання, оскільки інформація викликала значний інтерес.




Чекаємо майбутніх вступників у стінах нашого університету! 

Дякуємо адміністрації Первомайського ліцею «Ерудит» за плідну співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget