IX Міжнародна науково-практична конференція «Охорона праці - 2022: євроінтеграція та інновації»

24 - 28 жовтня, на платформі ZOOM, відбулася онлайн IX Міжнародна науково-практична конференція «Охорона праці - 2022: євроінтеграція та інновації». Організатори: журнал «Охорона праці», Європейське співтовариство з охорони праці (ESOSH) і група компаній «Новатор».

У роботі конференції взяв участь доцент кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін. Упродовж чотирьох днів учасники конференції були ознайомлені з новими ризиками під час війни та випробуваннями для влади, роботодавців і працівників (співпраця фахівців з безпеки у кризові часи; БЗР як частина євроінтеграції; економічні вигоди від упровадження керування ризиками в СУОП підприємств; виробничий травматизм воєнного часу).

Були проведені майстер-класи: «Критичне мислення, ухвалення рішень у кризові періоди», «Євроінтеграція охорони праці України»; тренінги: «Небезпеки, загрози, ризики», «Ідентифікація та керування на практиці»; ярмарка стартапів (відеоуроки з охорони праці, навчальні класи з промислової автоматики та систем safety у ВНЗ); дискусійна панель щодо змін у законодавстві з БЗР.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget