Святкування Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці в рамках профорієнтаційної роботи кафедри рослинництва та СПГ

14 жовтня 2022 р. відбулася зум–конференція «День захисників і захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці». Захід був організований завідувачем та кураторами кафедри рослинництва та садово-паркового господарства. Крім студентів академічних груп факультету агротехнологій до онлайн-зустрічі долучилися учні та вчителі Бурилівського ліцею Кривоозерсьої селищної ради, Великомечетнянського ліцею Первомайського району та  Кривоозерського ліцею №2 Кривоозерсьої селищної ради. 

З вітальним словом до учасників заходу звернулися проректор з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Шарата Н. Г. та декан факультету агротехнологій Дробітько А. В., які привітали усіх присутніх зі святами, побажали якнайшвидшої Перемоги нашій незламній Україні та повернення усіх захисників і захисниць живими додому!

До зустрічі також долучився начальник логістики бригади територіальної оборони м. Миколаєва, майор Острєв А. П., який розповів молодому поколінню про важливість їх навчання в умовах війни, подякував всім науково-педагогічним працівникам та вчителям за їх боротьбу на «навчальному фронті». 

В свою чергу, учасники заходу привітали в особі Острєва А. П. всіх захисників і захисниць України, подякували їм за їх сміливість і мужність, а також за можливість здобувати освіту!

 Наприкінці зустрічі, завідувач кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Панфілова А. В. звернулася до учнів Кривоозерщини і наголосила про участь студентів Миколаївського національного аграрного університету у волонтерській діяльності, про що було наведено в презентації доцента кафедри Миколайчук В. Г., і запросила їх долучитися до великої родини студентів і волонтерів Миколаївського національного аграрного університету!












Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget