Вибір професії – перша сходинка до професійного успіху

Миколаївський національний аграрний університет продовжує роботу Школи вибору професії  «Профі-старт»: стань успішним!». 20 жовтня 2022 року викладачі кафедри обліку і оподаткування провели тренінг на тему «Формула професійного успіху» для учнівської молоді ЗОШ №12 м. Миколаєва.

Розповісти про професію аудитора та її популяризація серед випускників шкіл було метою організаторів тренінгу. На учасників тренінгу чекала цікава програма, під час якого вони мали можливість представити себе фахівцями у цій галузі і провести аудиторську перевірку діяльності компанії. А головне – майбутні випускники ЗОШ №12 м. Миколаєва поглибили знання щодо професії аудитора та зрозуміли її перспективність. До презентації професії активно долучилася Марина Василенко – студентський президент Миколаївського національного аграрного університету.  

Зустріч завершилася знайомством зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка фахівців у Миколаївському національному аграрному університеті. 

Дякуємо директорові Миколаївської ЗОШ №12 І.В. Посашковій та класному керівникові А.І. Клишевській за активну участь в успішному професійному майбутньому учнів.

Бажаємо школярам успіхів у виборі майбутньої професії!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget