СПІВПРАЦЯ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАУ ТА ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

3 жовтня 2022 року відбулася онлайн-зустріч, присвячена питанням співпраці Миколаївського НАУ та Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шевченківської селищної ради Миколаївського району.

У заході взяли участь керівник Центру професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігор МАРЦЕНЮК, директорка ліцею Ольга ЯСЕНКО, класні керівники, учні 11 класу та їхні батьки.

Ольга Миколаївна відзначила, що співпраця у профорієнтаційній роботі щороку дає плідні результати. Адже, за результатами вступної кампанії 2022 року саме до Миколаївського НАУ вступило найбільше випускників школи. А  якість вищої освіти, яку здобувають студенти МНАУ, – це запорука їхнього подальшого професійного та життєвого успіху. І в 2022-2023 навчальному році школа та університет планують плідно співпрацювати у проведенні спільних заходів для дітей, організації підготовчих курсів до ЗНО 2023 року тощо.

Учнів найбільше цікавили питання підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання у 2023 році на підготовчих курсах університету. Адже, це також можливість отримати переваги у вигляді додаткових 10 балів при вступі до Миколаївського НАУ у 2023 році.

Шановні батьки задавали «фінансові питання» щодо вартості навчання, проживання у гуртожитках, харчування дітей тощо. І були приємно здивовані доступністю освітніх та інших послуг в університеті. 

Висловлюємо щиру подяку організаторам онлайн-зустрічі та побажання подальших успіхів. Миколаївський національний аграрний університет готовий підтримати українську молодь та надати можливість здобути якісну вищу освіту!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget