Zoom-зустріч «Абітурієнт-2022»

 24 травня 2022 року кафедрою економічної теорії і суспільних наук Миколаївського національного аграрного університету, на чолі з Оленою Довгаль, завідувачкою кафедри економічної теорії і суспільних наук, доктором економічних наук, у партнерстві з факультетом довузівської підготовки, було проведено Zoom-зустріч «Абітурієнт-2022». В зустрічі взяли участь майбутні вступники Нечаянського, Зеленоярського, Михайлівського, Веснянського, Ольшанського, Ковалівського, Шостаківського, Трихатського, Степівського та Кривобалківського ЗЗСО, ЗОШ м. Миколаєва № 61 (загалом більш ніж 30 осіб), їх батьки, вчителі, представники відділів освіти, науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти та інші зацікавлені особи. 

Відкрив зустріч Ігор Марценюк, декан факультету довузівської підготовки, кандидат біологічних наук. Він поінформував про особливості вступної кампанії 2022 року. З умовами прийому до Миколаївського національного аграрного університету учасників ознайомив Олександр Шарін, заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету, старший викладач кафедри.

Продовжила знайомство зі спеціальностями та факультетами університету Ольга Вишневська, декан обліково-фінансового факультету, доктор економічних наук, професор. Жваво та емоційно було сприйнято розповідь про студентське життя очима студентів Марини Василенко, студентського президента МНАУ та Вільховатської Анжеліки, студентського декана обліково-фінансового факультету.

У дружньому спілкуванні  Олександр Біліченко та Ірина Лесік, доценти кафедри економічної теорії і суспільних наук, подякували всім присутнім за активну участь та корисні запитання та виказали впевненість у проведені подібних заходів надалі.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget