Участь у Міжнародній конференції

    20 травня, напередодні Дня Науки, науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування взяли участь у роботі Х Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи розвитку обліку, аналізу та аудиту в контексті євроінтеграції», яку проведено на базі Одеського національного економічного університету під егідою Аудиторської палати України, Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України та Громадської організації  «Професійна організація аудиторів, бухгалтерів та викладачів ОКД». У конференції взяли участь українські та закордонні практики і науково-педагогічні працівники, зокрема й з Польщі, Молдови та Чехії. 

    Старт та настрій доповідачам та слухачам, яких, до речі нараховувалося понад 400 осіб, задав шановний Сергій Федорович Голов, президент Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, наголосивши на ар’єргардному стані облікової науки.

    Протягом конференції науковці та практики доповідали та обговорювали напрями розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, звітності, контролю, аудиту та аналізу відповідно до сучасних міжнародних вимог. Не раз наголошувалося на ролі науково-педагогічних працівників у становленні, збереженні та розвитку облікової науки. Більшість доповідей з теоретичних і практичних питань обліку та аудиту розглянута доповідачами у контексті сучасного воєнного стану. 

Під час дискусії, на закінчення конференції, підняли питання про професійні громадські організації бухгалтерів і аудиторів. Сергій Федорович наголосив на доцільності підписання меморандуму про створення наукового центру, членами якого обов’язково мають стати науково-педагогічні працівники. Підтримали таку ініціативу організатори та всі учасники конференції. 

Найголовніший висновок – маємо де, заради кого та в ім’я чого працювати! Тому, сил нам всім, наснаги, натхнення та облікових здобутків під мирним небом, у рідній Україні!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget