Профорієнтаційна робота кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання в ЗОШ № 52

У рамках профорієнтаційної роботи 25 травня 2022 року кафедрою економічної кібернетики і математичного моделювання Миколаївського національного аграрного університету було проведено Zoom-конференцію «Вступна компанія 2022». В зустрічі взяли участь майбутні вступники ЗОШ м. Миколаєва № 52, їх батьки та класний керівник Малиновська Наталія Володимирівна.

Іван Хилько, старший викладач кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання привітав всіх учасників, які долучилися до конференції.

Продовж зустрічі декан факультету довузівської підготовки Ігор Марценюк розповів про переваги навчання в Миколаївському національному аграрному університеті, а також про правила проведення НМТ, та відповідно, запропонував вступникам перевірити свої знання і пройти даний тест, що відповідає вимогам Національного мультипредметного тесту 2022 року.

З особливості вступної кампанії 2022 року в цілому та умовами прийому до Миколаївського національного аграрного університету майбутніх абітурієнтів ознайомила Світлана Шаріна, заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету.

Крім того, вони відповіли на ряд запитань від учнів.

Дякуємо Наталії Малиновській, Ігорю Марценюку та Світлані Шаріній за співпрацю!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget