Аспірантура університету продовжує свою плідну роботу

Радісна й, водночас, відповідальна робота спіткала фахівців факультету, оскільки за освітньо-науковою програмою спеціальності 204-"Технологія виробництва і ППТ" ступеня "Доктор філософії" аспірант Ростислав Фаустов, виконавши освітню частину програми, потужно захистивши наукову частину програми, зібрав випускову кафедру технології виробництва продукції тваринництва на відкрите засідання для представлення результатів дисертаційної роботи. 

Під науковим керівництвом д.с.-г.н. професора Вадима Лихача, здобувачем було виконо ряд досліджень у галузі технологій у свинарстві. Більше десятка опублікованих статей, патент, участь у монографії та різних конференціях були вагомим аргументом, коли пошукувач захищав встановлені ним наукові положення і сформовані пропозиції до виробництва. Відкрита процедура попереднього розгляду матеріалів і виваженість керівника зборів – професора Тетяни Нежлукченко, аргументованість відповідей автора на численні запитання представників усіх кафедр факультету, і навіть науковців з інших ЗВО, засвідчили, що наука немає кордонів, а наукові школи факультету живуть і розвиваються, навіть у час війни. 

Тож бути науці, бути новітнім технологічним рішенням, бути новим знанням в освітньому процесі, і, вважаємо, бути новим вченим!








Декан Михайло Гиль

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget