Участь студентів спеціальності 015 «Професійна освіта» (Технологія виробництва та переробки продукції сільського господарства)» у роботі ХІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів «Проблеми та перспективи розвитку охорони праці»

12 травня 2022 року на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, м. Львів відбулася (on-line) XII Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів «Проблеми та перспективи розвитку охорони праці».

Метою заходу було підвищення ефективності та якості наукових досліджень, підтримки зв’язків у науковій галузі серед молодих вчених закладів освіти України та покращення проведення наукових досліджень, представлення, обговорення, використання результатів досліджень та стимулювання інновацій студентів науковців.

Від Миколаївського національного аграрного університету у конференції взяла участь студентка спеціальності 015 «Професійна освіта» (Технологія виробництва та переробки продукції сільського господарства)» Валерія Іваненко з доповіддю «Управління професійними ризиками на вітчизняних підприємствах».



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget