20 травня 2022 року відбулося засідання кафедри переробки, стандартизації та сертифікації продукції тваринництва, на якому викладачі звітували про виконання роботи за 2021-2022 навчальний рік та контракт у цілому. Не зважаючи на складність організаційних форм навчального процесу, науково-педагогічні працівники у повному обсязі забезпечили надання освітніх послуг за спеціальностями 181-«Харчові технології», 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 241-«Готельно-ресторанна справа». Крім цього, викладачі успішно виконали заплановані наукові дослідження за бюджетними та ініціативними темами. Активність науково-педагогічних працівників проявилася у друкуванні методичних розробок та публікуванні наукових статей як у виданнях з реєстрацією в науково-метричній базі Scopus, так і у фахових виданнях. Поряд із навчальною, методичною і науковою складовою посадових обов’язків викладачі виконували профорієнтаційну роботу, оскільки це одне з основних завдань діяльності кафедри. Тут максимально слід докладати зусиль щодо залучення випускників до вступу в Миколаївський НАУ. Під час засідання науково-педагогічними працівниками також обговорювалася програма щодо стратегії розвитку університету на перспективу.
Кафедра ТПССПТ
Дописати коментар