20 травня 2022 року відбулося засідання кафедри переробки, стандартизації та сертифікації продукції тваринництва, на якому викладачі звітували про виконання роботи за 2021-2022 навчальний рік та контракт у цілому. Не зважаючи на складність організаційних форм навчального процесу, науково-педагогічні працівники у повному обсязі забезпечили надання освітніх послуг за спеціальностями 181-«Харчові технології», 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 241-«Готельно-ресторанна справа». Крім цього, викладачі успішно виконали заплановані наукові дослідження за бюджетними та ініціативними темами. Активність науково-педагогічних працівників проявилася у друкуванні методичних розробок та публікуванні наукових статей як у виданнях з реєстрацією в науково-метричній базі Scopus, так і у фахових виданнях. Поряд із навчальною, методичною і науковою складовою посадових обов’язків викладачі виконували профорієнтаційну роботу, оскільки це одне з основних завдань діяльності кафедри. Тут максимально слід докладати зусиль щодо залучення випускників до вступу в Миколаївський НАУ. Під час засідання науково-педагогічними працівниками також обговорювалася програма щодо стратегії розвитку університету на перспективу.
Кафедра ТПССПТ
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.