Профорієнтація 2022

 У рамках профорієнтаційної роботи 17 травня 2022 року кафедрою землеробства, геодезії та землеустрою була організована та проведена онлайн зустріч із випускниками та освітянами загальноосвітніх шкіл Доманівської селищної об'єднаної територіальної громади.

Завідувач кафедри, доктор с.-г. наук, професор Валентина Гамаюнова привітала учнів та освітян, які долучилися до конференції.

Декан факультету агротехнологій Антоніна Дробітько докладно розповіла про роль факультету у підготовці фахівців-агрономів, зупинилася на основних питаннях як організовано освітній процес на факультеті, його забезпечення кадровим складом, структури самого факультету, контингенту студентів, забезпечення дисциплін навчально-методичними розробками та електронними навчальними курсами, участю студентів у Всеукраїнських студентських олімпіадах і конкурсах.

Потому зустріч продовжив декан факультету довузівської підготовки Ігор Марценюк, він змістовно роз’яснив правила проведення НМТ, про переваги додаткових балів за закінчення підготовчих курсів, запропонував вступникам перевірити свої знання та пройти мультипредметний тест, який відповідає вимогам Національного мультипредметного тесту 2022 року.

Також у конференції взяла участь заступник відповідального секретаря Миколаївського національного аграрного університету Світлана Шаріна. Вона розповіла учням про тонкощі вступної компанії 2022 року до українських закладів вищої освіти, а  саме до Миколаївського національного аграрного університету.

Завершуючи зустріч завідувач кафедри Валентина Гамаюнова наголосила, що кафедра радо запрошує усіх випускників закладів загальної середньої освіти до вступу до Миколаївського національного аграрного університету, колектив якого прикладе максимум зусиль для опанування обраного фаху усіма майбутніми студентами!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget