Цикл онлайн-семінарів «Особливості вступу до Миколаївського НАУ у 2022 році»

 НПП кафедри фінансів, банківської справи та страхування 12, 19 та 26 травня 2022 р. проведено цикл профорієнтаційних онлайн-семінарів на тему «Особливості вступу до Миколаївського НАУ у 2022 році» для абітурієнтів ЗОШ Корабельного району та здобувачів вищої освіти й випускників, які планують вступати до магістратури. 

До заходу було залучено представників приймальної комісії (відповідального секретаря, канд. с-г. наук, доцента Баркаря Є.В., ст. викладача Шаріна О.В.) та декана факультету довузівської підготовки канд. біолог. наук, доцента Марценюка І.М.

На семінарах абітурієнти мали змогу ознайомитись з умовами вступу у 2022 році, порядком складання мультипредметного тесту, особливостями освітніх програм МНАУ, отримати відповіді на актуальні для них питання. Завідувач кафедри наголосила про важливість обрання майбутньої спеціальності та про умови її здобуття у МНАУ.

Бажаємо абітурієнтам успіхів та високих результатів при складанні мультипредметного тесту. МНАУ чекає Вас для отримання якісної освіти!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget