Онлайн-зустрічі «Абітурієнт-2022»

 23, 24 та 25 травня 2022 року кафедрою економічної теорії і суспільних наук Миколаївського національного аграрного університету було проведено онлайн-зустрічі «Абітурієнт-2022». У роботі взяли участь майбутні вступники Кір’яківського, Радсадівського та Зарічненського ЗЗСО, вчителі, науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти та інші зацікавлені особи (понад 20 осіб).

Відкривав зустрічі Ігор Марценюк, декан факультету довузівської підготовки, кандидат біологічних наук, який поінформував про особливості вступної кампанії 2022 року. Вступників Кір’яківського ЗЗСО з умовами прийому до Миколаївського національного аграрного університету ознайомив Олександр Шарін, заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету, старший викладач кафедри. А саме вступників Зарічненського ЗЗСО детально поінформувала Світлана Шаріна, заступник відповідального секретаря приймальної комісії МНАУ.

Додала родзинку у спілкуванні з абітурієнтами та висвітлила насичене студентське життя – Марина Василенко, студентський президент МНАУ.

Організатором та спікером онлайн-зустрічей була Тетяна Борко, доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук. 

Чекаємо всіх вступників онлайн-зустрічей з нового навчального року в статусі «студент МНАУ» в аудиторіях Миколаївського національного аграрного університету!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget