Проведена науково-практична конференція «Організаційно-економічні та соціальні складові розвитку підприємництва», м. Львів

 25 травня 2022 року, у важкий воєнний час була проведена  науково-практична конференція «Організаційно-економічні та соціальні складові розвитку підприємництва». Організаторам конференції є кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Львівського національного університету природокористування.

На конференцію було заявлено 125 тез доповідей та повідомлень, з них 12 – іноземні. Всі ці доповідачі представляють 42 наукових та академічних інституції, з них 5 – іноземні. В переліку учасників Конференції є представники із майже всіх регіонів України.

Від Миколаївського національного аграрного університету участь у конференції взяли старший викладач кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін та студентка спеціальності 015 «Професійна освіта» (Технологія виробництва та переробки продукції сільського господарства)» Валерія Іваненко з доповіддю «Механізми стимулювання та мотиваційні пріоритети діяльності підприємств під час воєнного стану».



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget