International forum у МНАУ

 26 травня на базі Миколаївського національного аграрного університету пройшов Міжнародний форум : «Інноваційно – інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука безпеки країни» за участі представників освітніх та наукових установ, представників бізнесу та міжнародних партнерів.

Кафедра економічної теорії і суспільних наук взяла участь у міжнародному заході в повному складі, на чолі з Оленою Довгаль, завідувачкою кафедри, доктором економічних наук.

Форум був присвячений актуальним питанням сьогодення, зокрема: продовольчій безпеці, розвитку аграрної сфери, запровадженню сучасних технологій, кліматичним змінам у світі тощо.

НПП кафедри активно долучились до обговорення тенденцій та перспектив розвитку аграрної сфери та  підготували матеріали до збірки тез конференції:

  1.  Розвиток регіонів України в контексті розумної спеціалізації. Доповідач: д-р екон. наук, доцент Довгаль О.В.
  2. Державне регулювання земельних відносин в Україні. Доповідач: канд. екон. наук, доцент Біліченко О.С.
  3. Проблема формування екологічного світогляду здобувачів вищої освіти аграрної сфери. Доповідач: канд. пед. наук, доцент Борко Т.М.
  4. Сучасний стан та розвиток зрошувально-меліораційної системи в Україні. Доповідач: канд. філос. наук, ст. викл. Марущак О.В.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget