Вітаємо з успішним захистом кваліфікаційних робіт!

 24 лютого 2022 р. на факультеті агротехнологій відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-наукової програми «Агрономія» очної (денної) форми навчання зі спеціальності 201 «Агрономія» у форматі онлайн. 

Більшість здобувачів вищої освіти виконували свої дослідження і кваліфікаційні роботи під керівництвом висококваліфікованих науково-педагогічних працівників кафедри рослинництва та садово-паркового господарства. Теми дипломних робіт були дуже цікавими та різносторонніми, адже проведені польові дослідження були як з поширеними зерновими та технічними культурами, так і малопоширеними лікарськими, кормовими та медоносними рослинами. Заслуговує на увагу те, що левова частка робіт виконувалася в умовах ННПЦ МНАУ, а програма досліджень погоджувалася із зовнішніми стейкхолдерами та майбутніми роботодавцями наших випускників! 

Доповідаючи роботи, студенти мали змогу проявити свій професіоналізм, довести наукову новизну своїх досліджень, пропонувати виробництву використання власних наукових результатів досліджень та донести своє креативне мислення. 

Комісія факультету на чолі з головою доктором сільськогосподарських наук, професором, деканом факультету агрономії Уманського національного університету садівництва ставила багато питань, на які майбутні дипломовані спеціалісти із задоволенням відповідали. Двом студентам було надано рекомендації до вступу в аспірантуру. 

Вітаємо наших чудових випускників з успішним захистом! Бажаємо втілити Ваші наукові напрацювання в життя якомога швидше і впевнено крокувати далі в агрономічній професії на благо нашої квітучої та вільної України! 







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget