Роботодавці в освітньому процесі

 Навчання в нашому Університеті завжди відрізняється високим рівнем практичної підготовки із залученням фахівців з виробництва. 

18.05.2022 р. відповідно до графіка відбулося практичне заняття з дисципліни «Облік у банках» для здобувачів обліково-фінансового факультету  за участю представника банківського сектору.

Сьогоднішні реалії, в яких опинилась наша держава, накладає відбиток на роботу всіх галузей та сфер діяльності, в тому числі і банківський сектор. Які зміни відбулися у банківській сфері у цілому та АТ КБ «ПриватБанк» зокрема, в якому режимі працює відділення та які позитивні та негативні тенденції спостерігаються - розповів здобувачам Дмитро В’ячеславович Калнауз, керівник відділення «Миколаївське» МРУ АТ КБ «ПриватБанк».

Під час зустрічі здобувачі мали можливість отримати інформацію щодо організації роботи банківських установ в умовах воєнного стану, ознайомитись з умовами кредитування та розміщення депозитів, особливостями здійснення операцій в іноземній валюті на території України та за кордоном. Спілкування з представником банківського сектору дало можливість не тільки отримати сучасну інформацію про діяльність відділення, впевнитись у надійній роботі банківських установ, а й удосконалити свої фахові компетенції.

Дякуємо Дмитру В’ячеславовичу за співпрацю!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget