УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ

Біологічною особливістю людського організму є те, що велика кількість елементів не в змозі синтезуватися самостійно, він постійно потребує поповнення власних запасів шляхом споживання харчових продуктів, які є джерелом забезпечення енергією та необхідною кількістю мікро та макроелементів для повноцінного росту та розвитку, забезпечують правильне функціонування всіх систем та органів. 

Із кожним роком, залежно від росту населення планети, масового використання в харчовій, агропромисловій  та сільськогосподарській галузі синтетичних харчових добавок, штучних барвників, величезної кількості отрутохімікатів та пестицидів, неконтрольованого використання антибіотиків, питання забезпечення населення якісними та безпечними продуктами харчування стає все гострішим. 

Саме тому із метою практичного ознайомлення з настільки важливою темою 18 травня 2022 року, Науково- методичним центром вищої та фахової передвищої освіти було проведено онлайн-вебінар на тему «Контроль безпечності та якості харчових продуктів», у якому взяв участь асистент кафедри зоогігієни та ветеринарії Вадим Посухін. Під час вебінару присутніх було ознайомлено з найновішою та найактуальнішою тематикою із даного питання, висвітлено результати власних досліджень та експериментів. Лектори відзначилися цілковитою компетентністю, їхні доповіді були надзвичайно корисними та цікавими.  



Асистент кафедри зоогігієни та ветеринарії В. Посухін

 

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget