Традиційна зустріч із випускниками шкіл у тривожний для України час

Щороку сотні тисяч випускників шкіл України здійснюють свій вибір, роблять цей важливий крок у доросле життя. На допомогу їм приходять батьки, вчителі, знайомі, які діляться своїм життєвим досвідом. Але найбільш професіонально це можуть зробити фахівці, які краще за всіх знають сутність кожної із професій. Тому, щороку викладачі кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва зустрічаються із випускниками шкіл для того, щоб детально розповісти про спеціальності, за якими навчають у Миколаївському національному аграрному університеті, зокрема про спеціальність 181-«Харчові технології».

26 травня 2022 року, викладачі кафедри, відповідальний секретар приймальної комісії Баркарь Є.В.,  декан факультету довузівської підготовки Марценюк І.М. Миколаївського НАУ провели онлайн-зустріч із директорами та випускниками навчальних закладів Первомайського району, зокрема: Первомайського ліцею «Ерудит», Мигіївського і Бандурського ЗЗЗСО І-ІІІ ступенів. Під час зустрічі, відповідальний секретар приймальної комісії Баркарь Є.В. детально розповів школярам про правила вступу до МНАУ, зробивши акцент на особливостях вступної кампанії у 2022 році. Детальну інформацію щодо пріоритетних спеціальностей, умов навчання, проживання, можливостей творчої реалізації надав Марценюк І.М. Він зазначив, що в університеті створені всі умови для повної реалізації здобувача як особистості, можливості та особливості навчання на різних спеціальностях, подякував учасникам олімпіади, які були присутні, за активну участь.

Про переваги роботи технолога, особливості цієї спеціальності, можливості подальшого працевлаштування, розповіла доцент кафедри Савінок О.М. Викладач яскраво, із прикладами, представила творчі можливості випускників спеціальності 181-«Харчові технології» після працевлаштування на провідних харчових підприємствах області на різних посадах, і запросила їх до навчання в Миколаївському національному аграрному університеті, а саме, на спеціальність харчового технолога.

Сподіваємося, що зустріч була корисною для випускників і вони зможуть зробити правильний вибір для щасливого життя у вільній і квітучій Україні.





Кафедра ТПССПТ


 

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget