Участь у вебінарі «Контроль безпечності та якості харчових продуктів»

 18 травня 2022 року було проведено вебінар на тему: «Контроль безпечності та якості харчових продуктів», в якому взяла участь асистент кафедри птахівництва, якості і безпечності продукції Ірина КАНИЦЬКА.

З вітальним словом виступив та відкрив вебінар Василь ЛЯСОТА - доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії ім. Й.С. Загаєвського Білоцерківського НАУ. Під час вебінару багато уваги приділялось питанням та поліпшення умов для їх вирішення: впровадження системи НАССР на потужностях з виробництва молока і молочних продуктів; контроль безпечності та якості молока і молокопродуктів та визначення їх фальсифікації.

Дякуємо організаторам за корисну інформацію!



Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget