18 травня 2022 року було проведено вебінар на тему: «Контроль безпечності та якості харчових продуктів», в якому взяла участь асистент кафедри птахівництва, якості і безпечності продукції Ірина КАНИЦЬКА.
З вітальним словом виступив та відкрив вебінар Василь ЛЯСОТА - доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії ім. Й.С. Загаєвського Білоцерківського НАУ. Під час вебінару багато уваги приділялось питанням та поліпшення умов для їх вирішення: впровадження системи НАССР на потужностях з виробництва молока і молочних продуктів; контроль безпечності та якості молока і молокопродуктів та визначення їх фальсифікації.
Дякуємо організаторам за корисну інформацію!
Дописати коментар