Профорієнтаційна робота серед учнів школи Вознесенського району

18 травня 2022 р. викладачами кафедри зоогігієни та ветеринарії факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Лумедзе І.Х. та Бондар А.О. разом із деканом факультету довузівської підготовки університету Марценюком І.М., відповідальним секретарем приймальної комісії Миколаївського НАУ Баркарем Є.В. відбулася зустріч в онлайн-режимі з учнями випускних класів Олександрівської ЗОШ I-III ступенів ім. Т.Г. Шевченка Олександрівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області. На зустрічі були присутні Павлова А.І. – заступник директора Олександрівської ЗОШ I-III ступенів та класні керівники випускних класів.

Представлено інформацію щодо факультетів університету, навчання за освітніми спеціальностями та формами здобуття вищої освіти. В обговорені прозвучала інформація про умови вступної кампанії до МНАУ у 2022 р. на бюджетній і контрактній основі.

Жвавий інтерес в учнів викликала інформація про можливість отримати додаткові 10 балів за відвідування підготовчих курсів при вступі до Миколаївського НАУ, проходження навчальних, виробничих практик за кордоном, умов проживання у гуртожитках університету. 

Миколаївський НАУ пропонує майбутнім вступникам перевірити свої знання та пройти мультипредметний тест, який відповідає вимогам Національного мультипредметного тесту 2022 року, тестування безкоштовне.

До уваги випускників озвучено те, що за підсумками інформаційної системи «Вступ ОСВІТА.UA» згідно із рейтингом Миколаївський національний аграрний університет за показником зарахованих на навчання за кошти державного бюджету у 2021 році має найвищий показник з-поміж усіх закладів вищої освіти Миколаївської області, друге місце – з-поміж закладів освіти аграрного профілю.

Сподіваємося, що ця зустріч в онлайн-режимі була корисною для майбутніх абітурієнтів. Із більш детальною інформацією про вступну кампанію можна ознайомитися на сайті МНАУ, у соціальних мережах.

Дякуємо директорові Вознесенської ЗОШ Албулу О.Б. за плідну співпрацю із кафедрою зоогігієни та ветеринарії!



Доценти кафедри зоогігієни та ветеринарії 

І.Х. Лумедзе, А.О. Бондар 


 

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget