«Актуальні проблеми управління та адміністрування: теоретичні і практичні аспекти» підсумки VІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Кам’янець-Подільський

 У травні 2022 року відбулася VII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми управління та адміністрування: теоретичні і практичні аспекти», яка була проведена на базі кафедри менеджменту, публічного управління та адміністрування Закладу вищої освіти «Подільський державний університет», м. Кам’янець-Подільський.

Миколаївський національний аграрний університет представив старший викладач кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін з доповіддю «Актуальні питання реалізації державної політики у сфері цивільного захисту».

Конференція відбулася на високому науковому рівні завдяки участі представників 15 вітчизняних і закордонних навчальних закладів та наукових установ Києва, Полтави, Кам’янця-Подільського, Чернівців, Миколаєва, Бережан, Івано-Франківська, Львова, міст Польщі, Молдови, Іспанії та інших. Така широка географія свідчить про зростання рівня конференції, широкі міжвузівські зв'язки, розширення зв'язків науки та виробництва, взаємне збагачення різних за напрямами досліджень провідних наукових шкіл.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget