Обирай своє майбутнє з МНАУ

 Кожен з нас розуміє, що нинішні умови вимагають пошуку нових підходів до здійснення профроботи. Тому, колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки звернувся до Влада Гусенка, учня 10 класу Миколаївського ліцею № 55, з проханням ознайомитися зі сайтом Миколаївського національного аграрного університету та надати пропозиції щодо розробки його презентації. Кому як не абітурієнтам знати, що їх цікавить перш за все!

Влад Гусенко надав не лише пропозиції, а й запропонував свій варіант презентації, яку було використано колективом кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки під час онлайн зустрічі «Обирай своє майбутнє з МНАУ», на платформі Zoom, з майбутніми абітурієнтами 19.05.2022 р.

Також кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки розмістила рекламу і запрошення на зустріч на єдиному Telegram–каналі про Вступ – Вступ Інфо , що дало можливість залучити до зустрічі не лише випускників та їх батьків з закріплених шкіл м.Миколаєва (ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. 3, СЗОШ №39, ЗОШ № 57, СЗОШ №23, ЗЗСО №18), а й з різних куточків України.

Модератором зустрічі була Альона Ключник, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, яка на початку зустрічі привітала всіх з Днем Вишиванки та наголосила, що український народ – сильний, незламний і має прекрасні традиції. І однією з таких традицій є навчання, адже українська нація – найосвіченіша нація Європи! І саме майбутні абітурієнти повинні продовжувати цю традицію!

На зустріч були також запрошені Світлана Шаріна, заступник відповідального секретаря приймальної комісії МНАУ та Ігор Марценюк, керівник Центру професійної орієнтації МНАУ, які розповіли про особливості вступної компанії -2022.

Сергій Іванов, здобувач вищої освіти МНАУ заочної форми навчання спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Менеджмент» освітнього ступеня «Магістр», адміністратор відділу ЦНАП департаменту послуг Миколаївської міської ради, презентував спеціальність «Публічне управління та адміністрування», не лише як здобувач вищої освіти, а й як фахівець публічної сфери. Також було дуже приємно почути від Сергія Іванова слова подяки науково-педагогічним працівникам МНАУ.

Ілона Онуфрик, здобувач вищої освіти 3-го курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування», розповіла про особливості студентського життя і поділилася своїми критеріями, за якими вона обрала Миколаївський національний аграрний університет.

В кінці запрошені та колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки запросили всіх абітурієнтів стати членами великої, дружньої родини славетного Миколаївського національного аграрного університету!

Дякуємо Світлані Шаріній, Ігору Марценюку, Сергію Іванову, Ілоні Онуфрик та Владу Гусенко за співпрацю! 







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget