Кураторські години з академічними групами

 Кураторські години з академічними групами є частиною освітнього процесу в Миколаївському національному аграрному університеті. Тематика таких зустрічей є різною – від визначення психотипу особистості до планів на майбутнє у житті та професійній сфері. 

12 травня 2022 року кураторська година зі здобувачами вищої освіти 4-го курсу освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» була присвячена особливостям вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти у доволі непростому 2022 році. Саме тому, окрім куратора академічних груп доцента Сирцевої С.В, до заходу долучилися завідувач кафедри обліку і оподаткування професор Дубініна М.В. та заступник відповідального секретаря приймальної комісії Шаріна С.О.

Під час зустрічі обговорили загальнонаціональні особливості вступу у 2022 році та особливості вступу до Миколаївського національного аграрного університету; проблеми і перешкоди, які можуть виникнути, та дієві шляхи їх вирішення і подолання; перспективи навчання на другому (магістерському) рівні вищої освіти у рідному університеті та можливості їх реалізації. 

Зрозуміло, що в сучасних умовах спланувати щось доволі складно, але НАШІ здобувачі бажають залишитися НАШИМИ, стати магістрами з обліку і оподаткування та досягнути омріяних професійних вершин. З таким студентським оптимізмом та підтримкою науково-педагогічного колективу і ректорату ми обов’язково з усім впораємося! 

Удачі вам, наші випускники! Ми впевнені, що 1 вересня 2022-2023 н.р. ми обов’язково зустрінемося під мирним небом, на святковому заході у стінах нашого рідного Миколаївського національного аграрного університету! 






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget