Проведення профорієнтаційної роботи з використанням Zoom на тему «Особливості вступу до МНАУ у 2022 р.»

12 травня 2022 року кафедра загальнотехнічних дисциплін в рамках програми профорієнтаційної роботи організувала та провела Zoom-конференцію на тему «Особливості вступу до МНАУ у 2022 р.» для випускників шкіл м. Очакова, Куцурубської та Чорноморської ОТГ.

В.о. зав. кафедри, доцент Полянський П.М. надав абітурієнтам загальну інформацію про університет та підкреслив основні переваги навчання в університеті.

Відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Баркарь Є.В. поінформував майбутніх вступників про умови вступу та спеціальності МНАУ, алгоритм щодо реєстрації на ЗНО (Національного мультипредметного тесту), ознайомив із загальними принципами написання мотиваційного листа, терміни реєстрації електронних кабінетів і подання заяв.

Декан факультету довузівської підготовки, доцент Марценюк І.М. роз’яснив правила проведення ЗНО, про переваги додаткових балів за закінчення підготовчих курсів, запропонував вступникам перевірити свої знання та пройти мультипредметний тест, який відповідає вимогам Національного мультипредметного тесту 2022 року.

Бесіда вийшла плідною, випускники отримали відповіді нам всі поставлені питання та виявили інтерес до представленої інформації.

Бажаємо випускникам зробити вірний вибір спеціальності при вступі до закладу вищої освіти та успіху в подальшому навчанні.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget