Засідання ради з виховної роботи

25 травня 2022 року відбулося засідання ради з виховної роботи Миколаївського національного аграрного університету в онлайн-режимі.

Завідувачка психолого-педагогічної лабораторії університету Галина Рурик поінформувала про роботу психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистостей університету, наголосивши на особливостях надання допомоги студентській молоді та професорсько-викладацькому складу у кризових, надскладних, термінальних та критичних життєвих обставинах.

Заступниця декана з виховної роботи інженерно-енергетичного факультету Наталія Кім прозвітувала про організаційно-виховну роботу на інженерно-енергетичному факультеті.

Проректорка з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Наталія Шарата поінформувала членів ради з виховної роботи про участь творчих колективу університету у всеукраїнських фестивалях та конкурсах.

Також на засіданні було обговорено низку питань, з-поміж яких: про заходи до Дня захисту дітей, про підготовку звітів з виховної роботи факультетів університету, про підготовку планів  з виховної роботи на 2022-2023 н.р.








виховна робота,виховна рада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget