УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «АКТУАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ З ПРОБЛЕМ РОЗВЕДЕННЯ, ГЕНЕТИКИ І БІОТЕХНОЛОГІЇ У ТВАРИННИЦТВІ»

25 травня 2022 року Інститутом розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН спільно з Українським товариством генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова було проведено XХ Всеукраїнську наукову конференцію молодих вчених і аспірантів «Актуальні дослідження з проблем розведення, генетики і біотехнології у тваринництві», присвячену Дню науки в Україні.

Із вступним вітальним словом до учасників конференції звернулися перший віцепрезидент НААН, доктор економічних наук, академік НААН, Михайло Гладій та керівництво ІРГТ імені М.В. Зубця НААН. 

Окрім науковців Інституту розведення і генетики тварин ім. М.В. Зубця НААН, в конференції взяли участь студенти та викладачі Національного університету біоресурсів і природокористування України, Миколаївського національного аграрного університету, Харківської гуманітарно-педагогічної академії, Університету Григорія Сковороди в Переяславі та ін. 

Від Миколаївського НАУ в конференції взяли участь асистент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Ірина Люта та здобувачі вищої освіти за освітньо-професійними програмами 204 - «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва» та 162 - «Біотехнологія та біоінженерія». 

Учасники заходу взяли активну участь в обговоренні доповідей, студенти набули досвіду наукової діяльності. Така співпраця є надзвичайно ефективною з огляду підготовки студентів вказаних спеціальностей.

Дякуємо організаторам за можливість взяти участь у конференції та сподіваємося на подальшу співпрацю!







Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget