Онлайн-лекція та практичне заняття з дисципліни «Селекція та насінництво польових культур»

 26 квітня 2022 р. згідно з графіком навчального процесу заочної форми навчання факультету агротехнологій кандидатом с.-г. наук, доцентом кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Корховою М. М. було проведено лекцію в онлайн режимі з дисципліни «Селекція та насінництво польових культур» на тему: «Система насінництва зернових культур» та практичне заняття на тему: «Підвиди та різновидності кукурудзи». 

Здобувачі вищої освіти заочної форми навчання факультету агротехнологій під час лекції ознайомилися з динамікою посівних площ, валовими зборами, врожайністю пшениці в Україні та світі; визначили роль України на світовій арені; було розглянуто питання первинного насінництва зернових культур, категорій та генерацій насіння, особливості агротехніки в насінництві пшениці, ячменю, жита.

В кінці заняття студенти мали змогу поставити питання лектору та отримати висококваліфіковані відповіді. 

Під час практичного заняття Корхова М. М. продемонструвала основні підвиди кукурудзи, наголосила на особливостях кожного підвиду та їх ознакам. Також було розглянуто основні різновидності кукурудзи та ознаки за якими їх розрізняють. В кінці практичного заняття студенти пройшли тестування, оцінки виставлені автоматично в системі Moodle в Журналі оцінок.

Дякуємо нашим студентам, що в ці нелегкі часи, вони знаходять можливість виходити на зв'язок і попри все продовжувати навчальний процес!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget