ЗАХИСТ КУРСОВИХ ПРОЄКТІВ ІЗ ДИСЦИПЛІНИ «КУХНІ КРАЇН СВІТУ»

Упродовж 16-19 травня 2022 року відбувся захист курсових проєктів із дисципліни «Кухні країн світу» здобувачами вищої освіти 4-го року денної форми навчання спеціальності 181-«Харчові технології», в онлайн-режимі із використанням платформи Zoom.

Всі надані до захисту курсові проєкти було виконано із дотриманням методичних вимог та «Положення про запобігання та виявлення академічного плагіату у Миколаївському національному аграрному університеті».

Здобувачі вищої освіти продемонстрували знання з технології, способів та особливостей приготування страв етнічних кухонь, організацію обслуговування іноземних гостей та набутті практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.

Особливу увагу було приділено складанню меню з урахуванням режиму харчування та етногастрономічних поєднань для туристів із різних країн світу. Також здобувачі продемонстрували вміння планувати і відповідати за якість, керувати процесом подання страв та напоїв.

Бажаємо всім здобувачам вищої освіти успіхів як при складанні атестаційного кваліфікаційного іспиту, так і в майбутній професійній діяльності!




Кафедра технології переробки, стандартизації і 

сертифікації продукції тваринництва

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget