Військові дії як форс-мажор та умова невиконання договірних зобов’язань українських контрагентів

17 травня 2022 р. викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки й здобувачі вищої освіти третього курсу спеціальностей «Менеджмент», «Публічного управління та адміністрування» взяли участь у вебінарі на тему «Військові дії як форс-мажор та умова невиконання договірних зобов’язань українських контрагентів». 

Експертна зустріч є частиною серії навчально-консультаційних заходів для бізнесу, що реалізується Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки Програми розвитку ООН та Європейського Союзу.

Спікер заходу – Микола ЛАРІН, керівник проєктів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД», експерт у галузі міжнародної торгівлі.

Під час зустрічні було також акцентовано увагу на питання форс-мажору відповідно до зовнішньоекономічних контрактів, а також було розглянуті деякі можливості щодо невиконання договірних зобов’язань українських контрагентів згідно з ЗЕД-контрактами.

Експертна зустріч продовжила вивчення теми «Ризики зовнішньоконтрактної діяльності підприємства» дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства».





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget