Участь викладачів кафедри землеробства, геодезії та землеустрою у роботі 13-го Міжнародного семінару професіоналів у галузі землеустрою

 25–27 травня 2022 р. викладачі кафедри землеробства, геодезії та землеустрою дистанційно взяли участь у 13-ї Міжнародному робочому семінарі професіоналів у галузі землеустрою LANDNET, який відбувся у м. Скоп’є, Північна Македонія. LANDNET – це спільнота професіоналів у галузі землеустрою з більш ніж 30 країн Європи та Центральної Азії, які працюють разом за ініціативою ФАО. 

У перший день увага була зосереджена на інструментах земельного банку з презентацією нещодавно опублікованого дослідження FAO про особливості функціонування Земельного банку (https://doi.org/10.4060/cb8307en) та запуску нової ініціативи FAO щодо розвитку потенціалу для проведення консолідації земель та створення Земельного банку. У другий день увага була зосереджена на впровадженні консолідації земель у Північній Македонії з презентаціями практичних результатів муніципалітету Бітола. Останній день був присвячений політиці розв'язання проблем покинутих земель, а також обранню нової Ради LANDNET.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget