Підсумкові атестації 2021-2022 навчального року розпочали роботу

У плановому порядку, згідно із графіком освітнього процесу Миколаївського НАУ, 23 травня 2022 року розпочали у ІІ семестрі роботу Екзаменаційні комісії з підсумкової кваліфікаційної атестації випускників факультету. Магістри денної форми навчання, причому освітньо-наукової програми за спеціальністю 204-"Технологія ВППТ", відповідно до чинного Стандарту вищої освіти складали підсумкову фахову астестацію. Це було комплексне випробування, під час якого і професійна відповідність програмним результатам та фаховим компетентностям, і наукові навички оцінювалися – тривало оцінювання змісту знань за професійними освітніми компонентами, а також відбулися дискусії за опублікованими науковими статтями студентів. Представники випускової кафедри – "Технології виробництва продукції тваринництва", деканату та голова ЕК – професор Микола Повод із Сумського НАУ оцінили всіх допущених (а всі 100% студентів були допущені) молодих магістрів і встановили, що перший етап підсумкової атестації виконаний. 

24 травня 2022 року, впродовж ІІ етапу випробування – захисту кваліфікаційних робіт, перевірених на рівень авторства програмою Unicheck, науковим керівником та рецензентом, після прилюдного захисту професіних досягнень, випускники дізналися щодо їх відповідності до освітньої кваліфікації. 

Тож успіху вам, випускники! Бажаємо вам якісно й гідно представляти свої знання й вміння, всупереч загрозам воєнного стану, як справжні фахівці і УКРАЇНЦІ!







Деканат факультету ТВППТСБ

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget