Участь магістрів кафедри землеробства, геодезії та землеустрою у роботі Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні питання землекористування та туризму в контексті сталого розвитку України»

 18 травня 2022 року здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчання взяли участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Актуальні питання землекористування та туризму в контексті сталого розвитку України» організатором якої став факультет землевпорядкування та туризму Львівського національного університету природокористування. Під час конференції були обговорені сучасні проблеми та перспективи розвитку геодезії, картографії та геоінформаційних технологій у сфері землекористування; просторового планування, землеустрою та охорони земель; кадастру, оцінки та моніторингу земель; туристичної індустрії в Україні та світі; туристично-рекреаційної діяльності; інноваційних підходів у сфері туризму та готельно-ресторанної справи.

Від Миколаївського національного аграрного університету на конференції були презентовані наступні тези доповідей магістрами спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» кафедри землеробства, геодезії та землеустрою: Байбородін В. «Сучасний стан та проблеми реєстрації об’єктів Державного земельного кадастру», Данилюк В. «Перспективи формування масивів земель сільськогосподарського призначення», Кулик Е. «Сучасні підходи до земельних інвестицій», Караченцев Я. «Аналіз нової методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок».






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget