Податкові зміни, техніки роботи зі стресом, мовні навички - будні кафедри фінансів, банківської справи та страхування

 Діяльність НПП кафедри полягає в безперервному покращенню власних професійних навичок за різноманітними напрямами, що допомагає вдосконалити освітньо-науковий та комунікативний процеси зі студентством. Тиждень з 9 по 13 травня був насиченим на онлайн заходи, в яких взяли участь НПП:

  1. Податковий марафон, під час якого детально обговорювалися особливості заповнення нової форми декларації з єдиного податку та його сплати у воєнний час, зарплатна звітність, несвоєчасність виплати заробітної плати й допомоги та зображення цього у звітності, випадки донарахування ЄСВ до мінімального внеску тощо.
  2. Вебінари-практикуми для освітян «Ідентичність Я-людина та Я-вчитель в умовах війни. Мої ресурси та можливості» та «Техніки роботи зі стресом та тривогою для дорослих та дітей», організовані БО «Благодійний фонд «Восток SOS» у партнерстві з ГО «Mondo» (Естонія) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Естонії. За результатами участі НПП під керівництвом експертів-психологинь опанували вправи для роботи зі стресом і тривогою для дорослих та дітей, а також дізналися, як організувати викладацьку роботу під час війни.
  3. Волонтерський проєкт вивчення англійської мови, започаткований за підтримки Ради молодих вчених ДУ «Інститут ринку і економіко-екологічний досліджень НАН України», розпочав заняття і є додатковою можливістю підтримувати мовні навички НПП, які поєднують участь у ньому з курсами англійської мови МНАУ.

Дякуємо організаторам за інформативність  та змістовність інформації, наданої на заходах. Продовжуємо працювати!













Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget