Залучення зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу на кафедрі генетики, годівлі тварин та біотехнології

18.05.2022 року на кафедрі генетики, годівлі тварин та біотехнології факультету ТВППТСБ в режимі zoom-конференції відбулася лекція з дисципліни «Годівля тварин і технологія кормів» на тему: «Зернові корми. Хімічний склад і поживність зернових злакових і бобових. Технологія підготовки зернових до згодовування». Лекцію було прочитано заступником директора ТОВ СП «Нібулон» А. О. Архиповим. 

Андрій Олександрович поінформував студентів про ТОВ СП «Нібулон», зокрема наголосив, що сьогодні мережа компанії складається із 27 перевантажувальних терміналів і комплексів із приймання, зберігання, відвантаження, сушіння та очищення зернових та олійних культур – це 445 зерносховищ силосного типу. На території перевантажувального термінала присутні лабораторії. Обидві лабораторії оснащені високоточним (за найвищими стандартами світу) лабораторним і дослідницьким обладнанням. Лабораторія має можливість одночасно організувати прийом та відбір проб з трьох ліній автотранспорту, що дає змогу втричі збільшити темпи проведення аналізу з визначення якості зерна та без зупинки вантажопотоку та пропускну здатність термінала. Компанія має можливість приймати сільгосппродукцію різної якості з подальшим доведенням її до експортних кондицій і забезпечує експорт сільгосппродукції з гарантованою якістю на рівні світових стандартів. 

Лекційне заняття для студентів проходило з метою підвищення рівня практичної складової у підготовці фахівців для роботи в аграрному секторі нашої країни. Студенти із зацікавленням слухали інформацію, ознайомилися з кожним виробничим процесом підприємства.

Наприкінці зустрічі задоволені здобувачі вищої освіти подякували за пізнавальну інформацію та зазначили, що отримали дуже цінний досвід, познайомившись із технологічними процесами щодо оцінки хімічного складу і поживності зернових злакових і бобових на такому високоорганізованому підприємстві, що може зіграти велику роль у їхньому професійному становленні.








Доцент кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології, 

заступник декана з НДР факультету ТВППТСБ Олена КРАВЧЕНКО 

факультет ТВППТСБ,кафедра генетики

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget