РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ – «ВІД ЛАНУ ДО СТОЛУ»

22 квітня 2022 року на базі Миколаївського НАУ відбувся регіональний науково-практичний семінар «Безпечність харчових продуктів – «Від лану до столу». 

На онлайн-зустрічі були присутні представники ДП «Миколаївстандартметрологія», Миколаївської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, директори провідних підприємств Миколаївської області, науково-педагогічні працівники та студенти Миколаївського НАУ. Із вітальним словом до учасників семінару звернулися завідувач кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції, доктор с.-г. наук, професор Людмила Патрєва та канд. с.-г. наук, доцент, Олексій Стародубець. 

Метою семінару було узагальнення та активне використання вітчизняного і світового досвіду провідними спеціалістами, серед яких були колеги-стекхолдери та викладачі університету, у питаннях забезпечення під час виробництва харчових продуктів їх безпечності, що відображається у різноманітності тематик доповідей:

1. Олена КРЕМЕНЕЦЬКА, в.о. заст. директора з питань стандартизації, якості та наукової діяльності ДП «Миколаївстандартметрологія», «Проблемні питання під час сертифікації СУБХП» та «Контроль продукції в харчовому ланцюгу «від лану до столу».

2. Сергій ГАЛІМОВ, директор СГПП «Техмет-Юг» Миколаївської області, «Організація виробництва якісної продукції галузі свинарства».

3. Наталя ЛІТВІНЧУК, провідний інженер із стандартизації ДП «Миколаївстандартметрологія», «Вимоги до впровадження програм-передумов системи НАССР».

4. Володимир БОЛОДУРІН, начальник метрологічного центру ДП «Миколаївстандартметрологія», «Моніторинг технологічного процесу за допомогою метрологічного забезпечення виробництва».

5. Олексій ЖЕМЕРДЄЙ, директор Миколаївської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, «Контроль за безпечністю тваринницької сировини державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів».

6. Олена КРАВЧЕНКО, доцент кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології, канд. с.-г. наук, доцент, «Організація впровадження системи НАССР у центрі громадського харчування Миколаївського НАУ».

7. Олексій СТАРОДУБЕЦЬ, доцент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції, канд. с.-г. наук, доцент; Ірина КАНИЦЬКА, асистент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції, «Організація впровадження системи НАССР у центрі громадського харчування Миколаївського НАУ».












Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget